"QUALITY starts with DESIGN"

WB Sails Nagyhajós Vitorlák 1-Design Aerodinamika Kapcsolat WB Sails Team

 

Bigboat Sails  
Series  2000
High Tech Cruising line  
Racing Line  
High Tech Racing Line  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Series 2000

 

A jövő század megbízható vitorlája

A 2000-es szériánk megfizethető és megbízható alternatíva a standard hajóknak. A legújabb anyagok, az emelt szintű termelési módszerek és a moduláris gyártás versenyképes árat garantálnak.

Ezekhez a vitorlákhoz vízszintes (horizontális) elemeket használnak és dakronból készülnek, ami egy puha és könnyen hajtható és kezelhető anyag, de ezeknek a rugalmassága a legjobb a piacon megtalálható hasonló vitorlák közül. Általában egy nehezebb anyagot használunk, mint az anyag előállítója által ajánlott azért, hogy tartósabb és ugyanakkor biztonságosabb legyen a vitorla.

A 2000-es szériánk alapja egy olyan grósz, amelyen vagy normál, vagy átmenő latnik vannak és egy betekerhető orrvitorla. A betekerhető orrvitorla felcserélhető egy közönséges fockkal,  90-től 150%-osig. Más termékeink, mint például az önváltó fockok, spinnakerek és spinnaker snufferek  is gyakran részei egy tengeri hajónak.

A 2000-es szériánk jó választás azoknak, akik vitorlázó pályafutásuk elején állnak. A hajó mérete is fontos tényező. Nem ajánljuk ezt a fajta vitorlát 35 lábnál nagyobb hajóknak.

 

 

 

Sailing Center Kft. +36-20-555-0235