"QUALITY starts with DESIGN"

WB Sails Nagyhajós Vitorlák 1-Design Aerodinamika Kapcsolat WB Sails Team

 

Bigboat Sails  
Series  2000  
High Tech Cruising line  
Racing Line  
High Tech Racing Line

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

High Tech Racing Line

A vonal legjobbja

HighTech verseny vonalunk a WB-Sails aerodinamikai, anyag- és technikai konstrukciós ismereteinek a tetőfoka. Ha valaki a csúcson versenyez, a legapróbb teljesítménybeli különbség is mérvadó lehet, így a vitorlákban semmiféle kompromisszum nem megengedett.

HighTech versenyvitorláink válogatott kevlárból és mylarból készülnek SressCut szabást használva, titánium gyűrűkkel és erősítésekkel, ahol ezt az osztályelőírások lehetővé teszik. A súly kulcsfontosságú a legjobb versenyvitorláknál, amelyek karbonszálból, kevlárból és más a megszokottól eltérő anyagokból készülnek. Mivel a vitorlák messze vannak a hajó gravitációs központjától, a súlynak nagyon nagy hatása van a tehetetlenség és dőlés pillanatára.

Az, hogy képesek legyünk könnyű vitorlát készíteni, nem az egyetlen kihívás. A vitorlának meg kell őriznie azt a formát, amit megterveznek és állnia kell a szakadást egy széles skálán, ami olyan széles, amennyire csak lehet. És ez az a pont, ahol a WB-Sails szakismerete és tapasztalat közbelép. HighTech versenyvitorláink a megfelelő mennyiséget tartalmazzák a megfelelő anyagokból a megfelelő helyen.

Számítógépek segítségével tervezzük meg az aerodinamikus formát, számoljuk ki az igénybevételt és határozzuk meg a geometriai alakot. A vitorlákat egy milliméter tizedének pontosságával szabjuk egy számítógép-vezérelt lézervágóval. A WB-Sails HighTech versenyzés vonala a vitorla mérnökség legfelső fokát jelenti.

 

 

 

Sailing Center Kft. +36-20-555-0235