"QUALITY starts with DESIGN"

WB Sails Nagyhajós Vitorlák 1-Design Aerodinamika Kapcsolat WB Sails Team

 

Bigboat Sails  
Series  2000  
High Tech Cruising line
Racing Line  
High Tech Racing Line  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HighTech Cruising line

Felsőfokú technológia funkcionalitással keverve

A HighTech Jacht vonalunkat eredetileg egykezes versenyek vitorlázóinak  kivételes szükségleteire terveztük. Ezek a vitorlák nagyszerű teljesítményre képesek és nagyon tartósak, maradandóak. Számos részlet, mint például a

  • radiál szabás

  • nagy igénybevételt bíró halfej-erősítések

  • hab mag / elkeskenyedő latnik

teszik ezeket a vitorlákat a piac legjobbjává. Sok használatot és nyúzást bírnak, amely nagyon fontos, ha a nyílt vízen vitorlázunk kevés legénységgel. A HighTech Jacht vonal alapja egy átmentő latnis grósz és egy rollerral feltekerhető genua. Mindkettő radiál szabású, széles dakronból készül. 40 lábnál hosszabb hajóknál használjunk még az erősebb DC-taft/mylart és az ACL mylart, amely egy puha, de szívós anyag. A radiál szabást használva a vízszintes varrások számát kettőre tudtuk csökkenteni, ami meglehetősen csökkenti a szakadás veszélyét. A vízszintes varrások hajlamosak az elhasználódásra és a legtöbb szakadás az elhasznált varrásoknál kezdődik. Egy radiál szabású vitorla széles szél skálán megtartja az alakját. A vitorlának kevesebb állításra van szüksége és a hajó kevésbé dől, mert a légáram a vitorla elejében marad, mint ahogy azt megtervezték.

Egy reffelt betekerhető genua teljesítményét megnöveltük egy hab erősítéssel a vitorla első éle mentén, kilapítva ezzel a vitorlát, hogy az első él nehogy összegyűrődjön a reffelés során. Ez a HighTech Cruising vonal a 30 és 60 láb közötti hajóknak megfelelő, de a tenger vagy tó, ahol vitorlázol talán fontosabb tényező. Ez a típus kiválóan alkalmas hosszú hajóutakra nyílt tengereken azoknak, akik előnyben részesítik a megbízhatóságot és a biztonságot. Ma fektess a minőségbe és holnap spórolhatsz a kiadásokból.

 

 

 

 

 

 

Sailing Center Kft. +36-20-555-0235